Hello!

Ma bucur ca esti aici, sper ca retetele mele sa fie o sursa de inspiratie pentru tine.

vineri, 1 februarie 2013

Bilute de branza-aperitiv festiv

Un aperitiv cu care, sigur ne putem impresiona oaspetii...fiecare biluta are in interior cate o surpriza gustoasa

avem nevoie de:
  • 500g branza de burduf
  • 100g unt
  • 100g Sunca Praga sau sunca presata afumata
  • 100g cascaval gen Moeciu
pentru surpriza interioara:
  • alune
  • caise deshidratate
  • curmale
  • struguri boabe
pentru invelisul exterior:
  • seminte de susan prajite
  • fulgi de ardei iute
  • mac
  • frunXe uscate si maruntite de telina+patrunjel
  • boia de ardei dulce

procedam in felul urmator:

Facem o pasta din branza de burduf, cascavalul razuit pe razatoarea mica si untul frecat spuma.
Taiem sunca cubulete mici, adaugam la pasta de branza si omogenizam.
Din aceasta pasta formam cate o biluta in care punem o boaba de strugure, in alta biluta o aluna etc.
Bilutele formate le dam prin  mac, seminte de susan etc.
Rezultatul este pe cat de aspectuos, pe-atata de gustos!

Aceasta reteta este inspirata din reteta  d-nei Edith http://www.edithskitchen.ro/2011/01/bilute-de-branza-cu-struguri.html
Tare mult mi-au placut simpaticele si dragutele de bilute!
























Niciun comentariu: